Петното: Заплаха за националната сигурност ли съм? (видео)

Булфото
share

Известният участник в контрапротестите и разпознаван като провокатор на протестите срещу кабинета "Орешарски"  Бисер Миланов-Петното не бе допуснат на отбелязването на 10-тата годишнина от създаването на Икономическия и социален съвет при Президента на Република България, предаде репортер на Novini.bg.

Миланов заяви, че предварително е проверил, че срещата е открита за граждани. Той каза, че иска да пита президента дали не е заплаха за националната сигурност, след като не го допускат до всички мероприятия на държавния глава.

Припомняме, че тази година Бисер Миланов не беше допуснат до три срещи от инициативата на президента "Диалог с гражданите".

Икономическият и социален съвет на България отбелязва десет години от своето създаване от 14.00 ч. в зала „Средец” на Шератон София хотел Балкан. Официални гости на събитието са президентът на Република България Росен Плевнелиев, Анри Малос, Президент на Европейския икономически и социален комитет, Алиосман Имамов, заместник председател на 42-рото Народно събрание, Даниела Бобева, заместник министър-председател и министърът на външните работи Кристиан Вигенин.


Водещи новини

Още новини