Борислав Гуцанов: Мишо-Бирата е начин на мислене и управление

share

Не може да се прави паралел между случаите "Мишо-Бирата" и "Христо Бисеров". Това заяви пред журналисти в парламента депутатът от Коалиция за България Борислав Гуцанов по повод искането на ГЕРБ да се създаде временна анкетна комисия по случая с Бисеров.

„Комисията, която се създаде за Мишо-Бирата има съвсем друг привкус. Говорихме за едно четиригодишно управление, което се характеризираше със силови методи на действие и с ясна полицейщина и смисъла на тази комисия е именно да покаже по какъв начин се е действало и как не трябва да се управлява. Част от икономическите проблеми на държавата дойдоха от този начин на мислене и това управление. Не може да се прави паралел между двата случая”, каза Гуцанов.

„Аз съм готов на всякакъв вид диалогичност, когато става въпрос за доброто на държавата и икономиката на държавата. А ако се внася нещо само като контратеза, това не е продуктивно”, заяви депутатът. „Много ме притеснява това, което се случваше през 4-те години на управление, не само случая с Мишо-Бирата, а много неща. Мишо-Бирата е начин на мислене и управление”, коментира още той.

Водещи новини

Още новини