Светльо Витков: ГЕРБ и БСП май са сключили сделка

share

Обичам около врата и ръкавите да ми е широко, а на друго място да ми е тясно. Кандидатирах се за президент, защото се събудих една сутрин и си казах: С какво Георги Първанов е повече от мен? С какво Желю Желев е повече от мен?

Това каза Светльо Витков в предаването на Нова телевизия ДикOff. Дотук хората, които са станали президенти не са имали пари, но други хора, които са ги издигнали са имали пари. Преди да се кандидатирам ми обясниха, че за да стана президент са ми необходими 6 млн. лева, обясни Витков. Не ми харесва да живея по начина, по който живеем сега. Майка ми и баща ми живеят с пенсия от около 360 лева. Изключили са си парното, но "Топлофикация" ги съди. Това ме дразни, каза още той.

Най-тъпото мислене е българското мислене. Важното е аз да съм добре, а другите да са зле. Унижение е да се чудиш в 21 век как да си платиш парното. Няма да стане мекере като сегашните политици. Ако искахме да се продадем да сме го направили досега. Целта ми е да променя хората, разкри Витков политическите си планове. Историята със субсидията трябва да я знаят всички. За тази субсидия трябва да се дават отчети всяка година в сметната палата. Не мога да си напълня джобовете с нея, отговори певецът на въпрос на Сашо Диков за партийните пари получени от държавата. Участвах в протестите срещу правителството. Това, че ГЕРБ се включиха в протестите ми говори само едно. Май са сключили сделка с БСП, защото като цъфнаха с автобусите пред парламента и унищожиха протестите, категоричен беше Витков.

Водещи новини

Още новини