Цветанов: Членовете на ГЕРБ да не се увличат с популистки изказвания

share

"Членовете на ГЕРБ не трябва да се увличат с популистки изказвания и по този начин да се заблуждават хората", заяви  заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветано. Той се срещна с общинските съветници и кметовете на населени места в община Чепеларе.

На срещата председателят на Общинския съвет Костадин Петков запозна Цветан Цветанов със ситуацията в Чепеларе. По думите му, оказва се, че община Чепеларе не прави изключение от останалите български градове и общини и в момента се извършва поголовна подмяна на кадри. Той подчерта, че по време на управлението на ГЕРБ в Чепеларе е сменен само един човек. Това е шефът на ВиК и той не е освободен по политически причини, а защото непрекъснато е ходил на работа в нетрезво състояние.

Цветан Цветанов подчерта, че е запознат с тежкото финансово състояние на общините, когато кметове на ГЕРБ са поемали управлението и че въпреки големите задължения, които са наследили, Сметната палата никога не е влизала да извърши проверка. Цветанов акцентира на това, което е извършено по време на управлението на ГЕРБ. Той подчерта, че специално за смолянския регион е било изключително важно, че се е работило за развитието на туризма. За страната като цяло, Цветанов подчерта като акцент подобряването на пътната инфраструктура, въпреки популистките изказвания на БСП, че асфалт не се яде. Той подчерта, че 80 % от финансирането по тях е европейско. Цветан Цветанов каза още, че БСП са заложили само на популизъм и този 1 милиард ще бъде изхарчен популистки, а всички ние после ще плащаме.
 

Водещи новини

Още новини