Потулват сескскандала в столичната община Изгрев

share

Подалата жалба за сексуален тормоз срещу юриста Никос Самарас на софийската община Изгрев Калина Кемалова е била уволнена.

Засегнати от действията на похотливия шеф на правния отдел разказват как на 6 август 2013 длъжностната характеристика на тяхната колежка е била променена Кемалова е била освободена от длъжност още на същия ден. По този начин нито една от тормозените от юриста жени вече не работи в тази община. На следващия ден е бил насрочен съвет, на който на Самарас му се прави забележка. Същата тази комисия дава предупреждение на подалите жалби да внимават какви ги вършат. По време на заседанието на една от жалбоподателките, 26-годишната Росица Колева й се крещи. На Колева не се дава право да участва в конкурса за юристи, а три дни по-късно и тя е уволнена. Конкурсът в правния отдел е спечелен от Стефка Колева, която поддържа компютрите в общината.

Така че вече в администрацията на столичния район не работят пострадали сексуалния тормоз на Самарас, а той продължава да прави каквото си иска, пише в изпратено до редакционната ни поща писмо.

Водещи новини

Още новини