Илиана Раева влиза в политиката

Булфото
share

Имам потребност и съм си направила самоанализ. Преценила съм материята и знам какво трябва да направя.

Това отговори Илиана Раева на въпрос, какво я е накарало да влезе в политиката. Тя гостува в сутрешния блок на TV7 и говори за бъдещите си политически плановете и надежди. Нашите политици доказаха, че не могат да правят политика. Аз отричам, че политиците са постигнали нещо по време на прехода. Този преход беше криминален. Това решение съм го взела много преди протестите от февруари, каза Раева. Около мен има екип от професионалисти. Дефицитът на нашите на политици е липсата на морал. Те показаха, че нямат ценностна система и от това страдахме ние обикновените хора, категорична беше тя.

Моята партия ще се позиционира в дясно-центриското  политическо пространство, разкри Раева. В момента никой от нас не говори за избори. Първо трябва да направим програми и екипи. Ако успеем да убедим гражданите на България и всички българи извън пределите на държавата, че ние сме хората, които са способни да направят нещо истинско и реално, тогава ще се насочим към избори. Няма да има препускане за влизане в парламента и кметски места, обеща Раева. Трябва да изградим силна организация, която да докаже на хората, че наистина може да се свърши нещо полезно и правилно.

Открита съм за хора от всички сфери. Вече съм разговаряла с доказани бизнесмени, които са готови да ме подкрепят и да ме финансират, каза още тя. Ще заложа на качество и отговорност. Не се страхувам, че политиката ще ме оцапа. Аз съм наясно какво искам и какво трябва да се постигне. Аз вярвам в своята подготовка. Спортът ми е помогнал много и в никакъв случай не ме е страх. Моралът в политиката трябва да се върне, завърши Раева.

Водещи новини

Още новини