Скандал! ГЕРБ и БСП се хванаха за гушите в ефир

share

Бойко Борисов подаде ръка, това е великодушието на победителя. Това заяви пред БТВ Димитър Главчев от ГЕРБ. Той обаче не скри разочарованието си от работата в парламента вчера, това което се случи надали се е харесало за избирателите. Той каза, че ще участват в заседанията на парламента, когато е ясно кой кой е. С тези думи Главчев отговори дали ГЕРБ ще се регистрират в пленарната зала.

Ангел Найденов от БСП обаче определи изказването на Главчев като лицемерие. На фона на поведението на ГЕРБ е абсолютно безотговорно, тъй като напуснаха залата. Той обаче разграничи напускането на залата от Атака и ГЕРБ. Волен Сидеров заяви, че ще действа по този начин, оправда националиста Ангел Найденов. ГЕРБ се показаха като разсърдено дете, което му е отнета играчката, каза социалиста. В момента се сглобява етнонационалсоциалистически ботуш, който няма да издържи дълго, прогнозира Главчев.

Камен Костадинов охлади ентусиазма на ГЕРБ като ги посъветва да свикнат с идеята, че не всяко тяхно предложение ще бъде приемано. ГЕРБ мъчително бавно разбира, че независимо, че са най-голямата парламентарна група няма да управляват. Те се опитват да тласнат страната към хаос, каза Найденов. Вкарахте страната в криза, докарахте хората до бедност и мизерия, те нямат пари да си платят сметките, каза Найденов. Главчев попита социалиста дали ще се строи АЕЦ „Белене“ и Найденов отговори утвърдително.

Не ми разсъждавайте върху думите, каза Найденов. При тези думи Главчев избухна и посъветва Ангел Найденов да съветва госпожата, с която живее (Мая Манолова б.р.) да разсъждава или не. Това е глупаво поведение, не издържа социалиста. А вашето умно ли е, продължи с нападките Главчев.

Камен Костадинов дипломатично отклони темата за строежа на нова централа и каза, че това не е на дневен ред. Сега въпросът е решаването на въпроса на доходите на хората, каза човекът от ДПС. Главчев потвърди, че това са приоритетите и на ГЕРБ. Ами ако искате подкрепете плана Орешарски, отговори Костадинов.

Водещи новини

Още новини