Мартин Димитров: Полицейщината е навсякъде

Булфото
share

Това заяви от парламентарната трибуна по време на дебатите по вота на недоверие лидерът на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин Димитров.

"Преди 20 години поискахме тотално следене и подслушване да остане в историята, милиционерщината да си отиде и все още искаме България да е свободна държава. Не искаме да ни управляват комунистите, но не искаме да ни управляват десните, както бившите комунисти", каза синият лидер. Полицейщината започна да се завръща навсякъде, добави той.

"Понякога полицията прави грешки и тя трябва да се извинява чрез своя министър,  но точно обратното - министър Цветан Цветанов започна да ни убеждава, че това е нормална полицейска работа", заяви Мартин Димитров.

Подкрепяме този вот на недоверието, не защото ще падне правителството, а защото трябва да бъдат взети спешни мерки, поясни синият лидер.

"Няма да допуснем служебен кабинет на Георги Първанов", категоричен бе още Мартин Димитров.

Синият лидер каза още, че е ясно, че кабинетът не може да падне, защото е станало известно колко независими народни представители са декларирали принадлежност към ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини