Дучето след скандала с купуването на гласове: Само така се прави политика

share

На събирането в Етрополе нямаше студенти, там няма никакво престъпление, ако има трябва да бъде повдигнато. Това заяви Димитър Ангелов Дучето, който беше заснет от скрита камера в Етрополе, където на семинар се обяснява как да се организира купуване на гласове.

Ние не сме били в хотела на депутата Емил Димитров, той да не би да е престъпник или заразно болен, за да не присъства на подобна среща, попита Дучето. „Там беше сдружение Орлов мост, говореше се за избори, призна червеният фен и каза, че е поканил Емил Димитров и лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, защото е председател на националистическа организация. В хотела имаше рокери и представители на Велика България, защо не го показахте това, попита Ангелов.

Всички правят така политика, покажете ги тези боклуци, които искат пак да управляват след 23 години, заяви Дучето. Сега старите партии се страхуват, Иван Костов знае игрите на Бойко Борисов, Борисов знае игрите на БСП и затова се уплашиха, че тези 14%, които се дават от социолозите за партия на протестиращите ще им развали положението, продължи лидерът на червената агитка. Явно в тази държава може да се прави само по този начин, няма как да застана до хората от сметопочистващата фирма, които защитават покровителя на свинете, отсече Дучето.

Водещи новини

Още новини