БСП: Цветанов да се оттегли и повече да не петни имиджа на България

Булфото
share

От БСП призовават Цветан Цветанов да не участва в парламентарните избори. Това се посочва в специална декларация на БСП във връзка с информацията за подслушване на политици,  магистрати и общественици, изнесена в сигнала до главния  прокурор.

От партията припомнят думите на Цветанов по повод повдигнатото обвинение срещу Мирослав Найденов, че никой от ГЕРБ няма да участва в избори, докато не изчисти името си. Социалистите призовават бившия министър на вътрешните работи да се оттегли, а докато прокуратурата се произнесе по внесения  сигнал, да не петни повече имиджа на страната ни.

"В БСП проявяваме разбиране към нервната реакция на г-н Цветан Цветанов на информацията, изнесена в сигнала до главния  прокурор. Ако дори част от нея се окаже вярна, това ще е  най-големият скандал в новата история на България", се казва в  декларацията.

От партията призовават "всички държавници и политици, журналисти и бизнесмени да реагират остро на опита на бившия вътрешен министър да сложи гриф "секретно" и върху тази "папка", като се опита да потули истината с политически декларации за  своето бъдеще".
 

Водещи новини

Още новини