Борисов: Някои партии търсят шум, докато ние строим магистрали

Булфото
share

Според Бойко Борисов не е случайно, че са избухнали взривове пред РЗС и ДСБ. "Когато беше избухнало пред дома на Иван Костов, цяла нощ съм седял там", каза той в сутрешния блок на TV7.

"Ще отразявате, това е", каза Борисов за медиите. Тези хора, които поръчват тези взривове, съжалявам, че така безотговорно се отнасят към държавата. Те ще бъдат хванати рано или късно и ще съжаляват.

Никого не можем да обвиняваме, докато не бъде задържан поръчителят или извършителят. МВР или ДАНС ще ги изкарат рано или късно.

Това не е опозицията, а едни и същи партии, които се събират срещу ГЕРБ като партия през годините - сини, червени и Атака. Те търсят да се шуми около тях, докато ние строим магистрали, сгради, пречиствателни станции, оправяме екологията на страната.

Взривните устройства избухват преди доклада на ЕК за България, заяви премиерът. Аз мисля, че доклада ще бъде позитивен, каза Бойко Борисов. След това той изрази надежда, че в Европейската комисия ще прочетат доклада на американския посланик Джеймс Уорлик и ще разберат срещу какви врагове е изправено правителството в България.

На 4 септември ще си обявим кандидатът за президент, оставяме другите партии да репетират през това време. Дотогава ние имаме много работа да вършим - детски градини, ще имаме най-красивото метро...", каза още Борисов.

Водещи новини

Още новини