С по-скъпи коли си отиват депутатите

share

На по-луксозни коли са се качили повечето от депутатите по време на мандата си. Тенденцията за нови и лъскави лимузини се забелязва във всички групи, показва проверка на "24 часа" на парламентарния паркинг.

"Волво S60" кара Румен Иванов от ГЕРБ. Взел го на лизинг преди 2 г. за около 54 хил. лв. Като преди това продал старото си волво за 15 хиляди. Колегата му Иван Петров също е заменил своя "Опел Инсигния", който купи в началото на мандата си, за по-нов, този път 4х4.

Лъскав мерцедес кара и Иван Колев от ГЕРБ. Депутатът е известен сред колегите си със страстта си към скъпите коли. Мерцедесите са на почит в ДПС. Лъскава S класа кара Рамадан Аталай от ДПС. Колегата му Гюнай Сербез се е спрял пък на лимузина Е класа. Бяла мазда е изборът на Хамид Хамид.

В БСП пък е на мода "Лексус". Червеният Петър Курумбашев кара новата лимузина от тази марка. С "Лексус" са и червеният Румен Такоров от Търговище и бившият строителен министър Асен Гагаузов. Бившите министри обаче нямат нови коли, а се возят на старите. И независимите са се облажили със лъскави возила.

Водещи новини

Още новини