Янев: На народа вече всичко му е черно

Булфото
share

То е черно, „защото на народа вече всичко му е черно".

Нашата кампания няма нищо общо с това, което правят бившите комунисти. „Цитирате Бойко Борисов като че ли е Конфуций. Какъв премиер е този случаен човек, който е кукла на конци. Какво му се плашите толкова на Бойко", каза Янев в отговор на водещия, който цитира думите на премиера, че никой не може да го уволни, освен народа.

Много лесно може да бъде уволнен Бойко Борисов, ако българският народ подкрепи кандидатурата на Атанас Семов. Аз съм разбрал много отдавна какъв е Бойко Борисов, още като стана главен секретар. - „Бойко е една най-обикновена мутра, която в момента е удобна на една определена генералска група", каза лидерът на РЗС. "Ние не сме шамаросани, напротив, готови сме да ударим шамар от името на българския народ", категорично заяви Янев.

При първата вълна, когато пуснахме в интернет уволняването на Борисов бе подкрепено от 330 хиляди. Сега са много повече. За разлика от другите политици, ние сме постоянно сред хората. В момента настроението е анти-Бойко. „Той има един воденичен камък на врата-Цветан Цветанов, който го тегли към дъното".

Аз не съм хазартен играч и не залагам, но съм убеден, че Атанасов Семов ще отиде на балотаж. Според Янев, Алексей Петров не се кандидатира да спечели, а за да покаже, че това, което е направил вчерашния му приятел Бойко Борисов е жестоко, некомпетентно и лошо.

Получавам 1464 лева, безотчетни пари, взимам ги, защото е необходимо, народния представител да си върши работата в приемните и да използва необходимата експертиза, а не да използва тези пари за кебапчета и т.н. „Погледнете мои колеги, влязоха в парламента слаби като вейки, а сега, вижте с какви тумбаци са", подчерта Янев.

Водещи новини

Още новини