Румен Петков: Властта е самоцел на ГЕРБ

share

Властта е самоцел на ГЕРБ и те ще направят всичко, за да спечелят предстоящите избори. Управляващите се готвят не просто да манипулират резултатите, а направо да ги фалшифицират. В тази посока са и всички изменения, предложени от тях за промени в Избирателния кодекс. Това обяви в Разград депутатът от БСП Румен Петков.

Бившият МВР-шеф прогнозира, че хората на Борисов ще използват и криминалния контингент за постигане на тясно партийните си цели. В момента никой не закача големите играчи на наркопазара, защото услугите им ще са нужни на управляващите по време на вота, заяви Петков. Според него такова заиграване с мутрите не са си позволявали досега нито БСП, нито СДС.

Въпреки целия натиск, общественото недоволство ескалира и ГЕРБ ги очаква политическа катастрофа. Изборите ще са тежки, още по-тежко ще е сформирането на следващо правителство, смята червеният активист. Според Румен Петков следващият кабинет трябва да се прави при ясна публичност, пише Стандарт Нюз.

БСП ще има тежката задача да сложи край на полицейщината и да възстанови гражданските права на хората, категоричен бе опозиционния депутат.

Водещи новини

Още новини