Борисов си пожела храна

share

Премиерът Бойко Борисов посрещна 2013 година на площад „Княз Александър I” в София, където имаше пищна заря и празнична програма.

Минути преди полунощ журналистите го информираха, че хората искат храна. „И аз не съм вечерял още, пожелавам си храна. След 12:00 часа ще отида и аз да се нахраня. Днес съм дежурен в Министерски съвет”, отговори премиерът.

Министър-председателят определи като най-сериозното предизвикателство през миналата година запазването на стабилността в страната: „Най-голямото предизвикателство беше да вкараме пари в държавата. Брюксел ни преведоха в края на годината 4,5 милиарда”, похвали се Борисов.

И в празничната нощ той не пропусна критиката си към кабинета на Станишев: „Това ако беше Тройната коалиция, просто щеше да се съсипе държавата, да потъне”.

Премиерът обясни, че и през новата година приоритет на правителството ще бъде строителството на пътища, църкви и манастири.

„Аз имам една такава мисъл от дядо ми: „Който каквото пожелае, да му се случва двойно. Който ни мисли, да му се случи два пъти”. Аз на българите им мисля само доброто. Да ми се върне”, каза Борисов. На журналистите пожела тройно да им се връща, предаде Нова телевизия.

Водещи новини

Още новини