Дядо блъсна жена на пешеходна пътека в Шумен

share

47-годишна жена е блъсната на пешеходна пътека в Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Сигналът за възникнало пътнотранспортно произшествие е получен в 12.57 часа в дежурната оперативна част на Областната дирекция на МВР-Шумен.

Съобщено е, че на пешеходна пътека на ул. „Алеко Константинов" в Шумен е блъсната пресичаща жена. Пристигналият на място авто-патрулен екип установил, че водачът на „Санг йонг мусо" с шуменска регистрация излизал с автомобила си от северното платно на бул. „Симеон Велики", което е затворено за движение. При маневра завой на ляво блъснал пресичащата на зелен сигнал на светофар по пешеходната пътека до ОМВ 47-годишна Д.Г. от Шумен.

Жената е откарана с екип на Центъра за спешна медицинска помощ за преглед. Тя е във видимо добро състояние, без външни наранявания. В момента екип на Районно управление „Полиция"-Шумен изчаква резултат от преглед на рентген. 67-годишният водач Б.И. от Шумен е тестван за алкохол. Дрегерът не е отчел наличие в издишания въздух.

Водещи новини

Още новини