Бакалов: Йордан Опиц е социопат и трябва да лежи в затвора!

share

Няма спор дали Йордан Опиц е убил жертвата си с умисъл. Това заяви пред БТВ журналистът Иван Бакалов. Той си признава, че е стрелял от метър и половина и то не пред дома си, а на улицата пред кооперацията.

Опиц има незаконно оръжие като е преработил газовия си пистолет в боен, казва Бакалов. Според журналиста факта, че жертвата му Мариян е рецидивист и крадец няма значение. Опиц е социопат, в чийто представи доброто и злото са изкривени, той нарича семейството на жертвата си боклук без да го познава, категоричен е Бакалов

В белите държави няма да се допусне с две условни присъди и 92 ареста да се разхожда по площадките на кооперациите, а щеше да бъде в затвора и да лежи, контрира лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той разказа, че в блока, в който живее в „Овча купел“ 2 няколко пъти са му разбивали мазето и затова дори махнал вратата. Битовата престъпност удря обикновения човек, убеден е лидерът на ВМРО, който обаче уточни, че не трябва да се избиват хората, които са крадци.

Основната вина за тази престъпност е полицията, която трябва да си върши работата, смята Иван Бакалов. Необходимо е да се разшири пределите на неизбежната самоотбрана, предложи Каракачанов като посочи, че ако крадецът е заловен в дома на някого да се действа при облекчен режим. Той даде за пример и случая с полицая, който беше уволнен след като ошамари няколко цигани, които се изгаврили с националното знаме.

Водещи новини

Още новини