"Захарни заводи" възстанови ретро опаковки специално за филма за Гунди

share

Дългоочакваният филм “Гунди: Легенда за любовта” имаше своята гала премиера вчера на 9 октомври в зала “Арена София”. 10 хиляди места бяха заети от почитатели на обявеният за най-великият български футболист на 20 век Георги Аспарухов - Гунди.

Лентата е продуцирана от Междинна станция, а основен спонсор са “Захарни заводи” - Горна Оряховица. Специално за филма те възстановяват ретро опаковки на свои емблематични продукти, които са произвеждани по времето на Гунди и които ще видим в някои от кадрите. 

“Имаме архивни албуми с много от произведените от нас продукти и за нас беше много вълнуващо да предприемем това пътешествие в миналото”, споделят от компанията. 

“Не са много българските компании, които могат да се похвалят, че са били съвременници на Гунди и че и днес продължават да произвеждат любими по онова време продукти като Лукчета, Лимонови резанки и бучки захар (Сладея)”, казват още от компанията.

Решението да подкрепят филма идва лесно. Води ги вярата, че лентата ще остави следа не само за компанията, но и за културата, че ще добави в ежедневието ни тази така нужна щипка национална гордост и самосъзнание.

Допълнителна увереност им вдъхва ентусиазмът на продуцентите Иван и Андрей и уважението, с което те подхождат към историята на един от най-обичаните български спортисти.

“Радваме се, че сме част от сбъдването на една мечта - да има хубав филм за успял българин. И се надяваме да сме добавили щипка сладост към филма и към снимачния процес”, казват още от компанията.  

По случай премиерата ЗАХАРНИ ЗАВОДИ пускат лимитирана серия пакет продукти в ретро опаковки - същите, които ще видим и в някои кадри от “Гунди: Легенда за любовта“, заедно с бутилка за вода.

А пълен списък с кината, в които може да се гледа филма за Гунди, ще откриете тук: https://gundifilm.com/tickets/ 

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини