Хора с очевидно хомосек**ални наклонности скачат да нападат „дженд**ите“

Novini.bg
share

Грозната истина е, че хора с очевидно хомосексуални наклонности скачат да нападат „джендърите“. 

Ще се върнем след малко на това. Но да видим първо какво правят другите талибани – ония в Афганистан. 

Талибаните в Афганистан забраниха на жените да говорят и да показват лицата си на обществени места

Талибаните в Афганистан забраняват на жените да говорят и да показват лицата си на обществени места с нови закони, одобрени от върховния лидер, с цел борба с пороците и насърчаване на добродетелта, предаде БНТ, цитирайки Асошиейтед прес“.

А де…

А, помните ли, когато се върнаха на власт – как обещаваха, че няма да правят като преди и че тоя път ще са умерени; и че няма да натирят жените и че няма да им тъпчат правата? Помните ли?

Дано да помните, защото ни е важно и на нас. 

От по-умствено затруднените среди преди години (когато талибаните се върнаха) повтаряха мантрата, че всичко ще е наред, защото талибаните са казали, че няма да са лоши тоя път. 

По-нормалните хора казаха, че ще си е същото като преди, само дето ще го наложат по-бавно, колкото да пазят поведение за пред света. 

Сега виждате кой е излязъл прав (макар че би ми било чудно, ако въобще сте имали съмнения). 

И тука сега едни хора ни обясняват, че искат САМО (и нищо друго) да бранят българските деца от джендъра. Джендърът е обрисуван в краски страшни и ужасни, като не се пести плескане на лъжи на едро – като приравняването на хомосексуалните с педофилите. 

Следващата цел (а следваща ще има, защото така работят талибаните) ще са онези, които помагат на ЛГБТ. Видяхте – нарочиха учителите, които казаха, че законът е тъп. 

Сега – защо учителите казаха, че законът е тъп? Защото „пропагандата“ в училище и сега си е забранена, втори закон за същото… мирише на пропаганда самият той. Защото в закона не пише кой ще отговаря за спазването на тоя ми ти закон. Защото не пише и как се дефинира „пропаганда“, щото в държавата, дето го измисли – русия – направиха така, че пропаганда да може да се пише и това, че някой си е признал, че е гей; или да се говори за филми с гейове – като сериала „Модерно семейство“, ако щете. Та „тълкуването“ е много обширно и търпи тълкувания тип „как дявола чете Евангелието“. И това не е случайно – целта е да няма ясна рамка, за да може всеки неудобен да попада вътре. И така хората ще си траят, че да не стане „фал“. Не е ясно и дали, ако едно момиче се държи за ръка с най-добрата си приятелка в коридора, няма да се счете за „пропаганда“ на ЛГБТ. 

Та затова учителите казаха, че законът е тъп. 

От руската партия в българския парламент обаче скочиха и направиха списък за линчуване. Ако не ви е ясно защо това е опасно, ето обяснение… четете бавно, че знам, че ви затруднява. 

Въпросната партия има не толкова привърженици, колкото силоваци. Когато те направят списък, на силоваците им е ясно, че им се дава знак да ходят да тормозят. 

И това и започна да се случва. 

А от руската партия в българския парламент – стане ли някое криминално деяние (да набият или убият български учител) – веднага ще се дистанцират и ни лук яли, ни лук мирисàли, ще излязат по-невинни от невинно бебе. 

Сега от същата партия лъжат жестоко (като например приравняването на хомосексуалните с педофили), но знаят, че и да ги осъди някой, Мутрофанката ще плати разноските, а те ще се окичат с титлата „мъченик на путиновата вяра“. 

Та и затова лъжат на едро и не се свенят. 

Следващата стъпка ще е да погнат хората, които помагат на ЛГБТ – лекарите, които ги лекуват; магазините, от които пазаруват; сградите, в които живеят. И така нататък. Защото така работят талибаните. Следваща стъпка ще има. Не забравяйте, че си направиха устата за прокарване на още един руски закон – за „чуждестранните агенти“. 

Интересното е, че хора, които не спират втора година да плачат за „свободата на словото“ на кремълските пропагандатори, сега са се вкопчили във въпроса: „какво лошо има в тоя списък на учителите?“

На нас ни е ясно, че вие не обичате логиката и истината да ви развалят хубавата история, но да обясним все пак – за сега събуждащите се за БГ реалността, за пръв път помирисващи новини:

Свобода на словото е: „Не съм съгласен с този закон“.

Цензура е: „Сà ще ти пратя едни хора да те пребият, имам ти адреса“. 

Знаем, че според вас „свобода на словото“ е всички путински лъжи накуп, а „цензура“ е отказът ни да ги слушаме, но в реалния свят нещата са иначе. 

А сега – за онова, с което започнахме: Грозната истина е, че хора с очевидно хомосексуални наклонности скачат да нападат „джендърите“. 

За две седмици – две анти-ЕС решения. Толкова за геополитическата ориентация… тя явно е обратна

За какво става въпрос ли? За това, че пространството е пълно с хора, които плескат коментари от типа: „да ти го нафърфоря в задното отверстие, джендър“.

Значи – той иска да фърфори мъжко задно отверстие, но нарича другите „джендъри“.  ? ? ?

Логиката отдавна не ходи по тия земи. 

Подозирам, че и измежду правоверните ни политици, дето се рекламират, че ни пазят от „джендъра“, е пълно с хора с хомосексулани наклонности, ама си траят. Двуличието не е чуждо в политиката. 

Нали помните унгарския евродепутат Йожеф Сайер, дето пропагандираше хомофобия и се пишеше за „традиционните семейни ценности“? Същият, дето го изловиха на гей оргия в Брюксел…

Преди години написах, преди седмици повторих, налага се и да потретя явно: 

нямам нищо против гейовете, против ориентацията или начина им на живот. Имам против обаче, когато едни гейове си слагат нашивки със свастики и ходят да пребиват от бой други гейове за това, че са гейове. С тях не съм ок. Тях не ги приемам. Не приемам и гейовете, които карат хората да мразят гейове. Било от вътрешен конфликт със собствената му тъпа глава, било от политически и финансов интерес.

_____________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Водещи новини

Още новини