Шофьорката с линейката: "Събирам 300 000 алкохолици"

share

Шофьорката Николет Вълчева, която се удари с аудито си в линейка, а при катастрофата бяха тежко бяха ранени новородено бебе, родителите му и водача, изтри профила си от Фейсбук, пише 24 часа

Част от информацията на страницата на 20-годишното момиче обаче остана в Google, където може да се намери и снимката й. По ирония на съдбата Николет е член на групата "Обичам да шофирам" във Фейсбук.  Николет Вълчева обичала да слуша AC/DC, "Металика", "Уайтснейк", Енрике Иглесиас и Майкъл Джексън. Само тя си знае каква музика е гърмяла в колата й, когато е минала през кръстовището и не е чула сирената на линейката.

20-годишната шофьорка участва още в групите "Мразя хора, които не се къпят и миришат", "За тези, които поне веднъж са теглили една на всичко и всички!", "Ние сме против съкращаването на коледната ваканция с 5 дни", "1 000 000 българи за Васил Левски да бъде обявен за светец", "Писна ми от турски сериали!", "Аз съм против плащането на високи цени от всички за "Гражданска отговорност!", "На бас, че мога да събера 300 000 алкохолици преди ЦСКА И Левски".

В търговския регистър на името на Николет Вълчева е регистрирана фирмата "Телокин" ЕООД, която осъществява финансови и инвестиционни консултации, импресарски услуги, лизинг, автомонтьорство и поддържане на автомобили и всякакви дейности, незабранени от закона.

Като седалище са посочени два адреса - в столичните квартали „Люлин" и „Дружба". 20-годишното момиче е едноличен собственик и управител на капитала на фирмата, но преди време е била подадена молба за вписване и на друг съдружник.

Вълчева е студентка във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), но във форумите продължава да се разпространява информацията, че е стриптийзьорка.

Водещи новини

Още новини