Фандъкова за кучетата: Не можем да губим повече време в процедури

share

Столичният кмет Йорданка Фандъкова изказа своите съболезнования към семейството на починалия 88-годишен мъж, който беше нахапан от кучета.

„Във Владая следващата седмица започва изграждането на моста, който падна вследствие на земетресението и сериозните валежи от дъжд. Това се случва, благодарение на факта, че преди това сме предприели мерки да проектираме и планираме и да можем само да строим в момента.

За съжаление обаче, всички тези наши постижения остават настрани, когато става дума за това, че благодарение на нерешен толкова години проблем – най-сериозният проблем на града, този с бездомните кучета, един възрастен мъж си отиде”, каза кметът при проверка на дейността по реконструкцията на надлез "Надежда". Йорданка Фандъкова заяви категорично, че не може да се примири с това, че заради нерешен проблем в града си отиват хора. „Не можем да губим повече време в процедури”, каза тя.

„Свикала съм оперативния щаб на колегите, които работят по тази тема и ще искам ускоряване на процедурата”, заяви кметът.

Водещи новини

Още новини