От Възраждане не си показаха сертификата, но няма проблем, ние видяхме, че си имат

Novini.bg
share

Днес депутатите от възраждане показаха на народа, че депутатите са над народа. Направиха го за „доброто на народа“, за да види народът, че може и иначе. Дадоха пример, дет се вика, а не че са нахални. 

Това е много хубаво – да се дават лични примери. Като сме започнали, да продължим. С личните примери, искам да кажа – дето се дават на народа, та народът да му светне и да ги последва. 

Мислите, че ще започна с къща от партийна субсидия, нали? Не-е… Не познахте. 

Ето ви пример за следване:

„Парламентарен съветник на ПП “Възраждане” с офшорки и 1,6 милиона дълг към НАП“.

Найс, а?

Разследване на BIRD.bg сочи (ЛИНК >>>ТУК<<<), че „Депутатката Елена Гунчева от “Възраждане” получава ценни съвети в сферата на “финанси, икономика и европейски фондове” от Стефан Бъчваров, който е назначен за неин нещатен парламентарен сътрудник. Бъчваров е свързан с офшорка на Сейшелите и с 24 фирми, от които 5 имат над 1,6 млн. лв. задължения към НАП. Бъчваров преди време е бил активист на БСП“.

Има и нарушения на Закона за мерките срещу изпирането на пари:

„Стефан Бъчваров е управител и на фирми с чуждестранно участие, които не са декларирали действителни собственици, както изисква Закона за мерките срещу изпирането на пари. Сейшелската офшорка МАЛТА ФИНАНС ХОЛДИНГ ЛТД е едноличен собственик на българските МАЛТА КОНСУЛТИНГ ЕООД и МАЛТА РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, и двете регистрирани през 2011 год.

Обстоятелствата трябваше да бъдат декларирани до 31 май 2019 г. пред Агенция по вписванията, но това не е направено. И други фирми от 24-те свързани с Бъчваров, в които притежаваните от офшорката две дружества участват като едноличен собственик или като съдружници, също са били длъжни по закон да декларират действителни собственици, но и това не е направено“.

Сладко. 

Вие, уважаеми народе, можете ли така? Щото да следваш примера с влизането без сертификат, ОСОБЕНО на места, на които охраната не смее да те пипне, не е истинско предизвикателство за смелия балкански гений. 

...

Гледам върти се из пространството един скрийншот тия дни:

… ама си викам: не може да е истина. Чак пък толкова! Мирише ми на фейк това. Я, да видя. И намирам, и отварям въпросния профил. И гледам при Likes… „Русофили“; „Национално движение русофили“; FOX news и разни националистически работи…

Започвам да се съмнявам, че може и да не е фейк… Майко мила!

Междувременно пространството за събиране и изобличаване на лъжи, наречено интернет, изрови няколко данни, че новото острие на възраждане, a.k.a. мангъра, е бил голям защитник на ваксините преди да стане модерно да е анти „тази експериментална течност“, дето „не пази“. А преди е казвал, че и 30% само да пази, пак е добре. 

По-конкретно:

„Мангъров сега: Каква е тази ваксина, която не пази от заразяване? 

Мангъров 2019: Дори при 30% ефективност това са много спасени хора. 

Мангъров сега: Да ваксинирате децата е престъпление. Те не са застрашени.

Мангъров 2019: Ваксинирането на децата води до спасяването на живота на възрастните. 

2019 г. Мангъров защитава срещу Чорбанов "бързо" разработена ваксина с двойно по-слаба ефективност от ваксините за Ковид (непазеща от заразяване) и казва, че трябва да ваксинираме децата, защото това води до намаляване смъртността сред възрастните…“

Има и видео...

Басимус, народе! 

Нищо, важното е, че възраждане са толкова смели, че пред охраната на Народното събрание, която – оказва се – няма никаква власт да ги санкционира, са вирнали високо глави и водят най-важната битка на века – минаването без сертификат!

Венцеремос, бе братя!

За останалите, които се притесняват, че възраждане не си показват сертификатите и дават лош пример: спокойно, ние всички знаем, че имат, по телевизията даже ги показаха. 

Ако се чудите пък как още има хора, дето им вярват и им се връзват, че за благото на народа го правят всичко това… как да ви кажа… те са същите хора, дето си вярват, че стриптизьорката наистина ги харесва. 

 

Водещи новини

Още новини