Жорж Ганчев избухна: Слави Трифонов е тъпанар насадил чалгата в България

share

Слави Трифонов е учиндолски тъпанар, който насади чалгата в България и го направиха милионер. С тези думи Жорж Ганчев отново атакува политическата сцена, като е избрал за своя трибуна в. Уикенд. Според първата шпага сред политиците Трифонов бил държан като роб, макар, че няма публика в шоуто му в момента. Докато има слуги да убиват културата, нява да вървим напред, отсича в интервю за в. Уикенд.

Той остро разкритикува и Марта Вачкова, която миналото лято изгря в пълната си прелест гола на плажа. "Аз бях приятел на баща й, а тя идва на кея в Резово и се съблича. Чудна работа, защо го прави?", недоумява Ганчев. И продължава със словесната канонада - "двамата с Тончо Токмакчиев са си лика-прилика, най-отвратителната част, остатък от социалистическа България".

Ганчев разкрива, че спира "негови момчета" да се разправят с актьора от Шоуто на Канала. "22 години Тончо Токмакчиев прави пари на мой гръб, недоволства Ганчев. Слугите в БНТ един път не ми дадоха ефир, за да се изкажа, нито наказаха тъпанара от Бургас", казва Ганчев. На въпрос дали е приел извиненията от страна на бащата на Токмакчиев за шаржовете с него политикът казва дословно: "как да ги приема, та той е един грозен нерез!"

Водещи новини

Още новини