Протест пред централата на "Да, България!". Бареков: Иванов пази Борисов

share

Пред централата на "Да, България!" има протест. Той е организиран от Николай Бареков, самият той пристигна малко след началото на събитието, предаде репортер на Novini.bg.

Около 15 души бяха пред сградата. Те носеха различни плакати. Има и полицаи, които следят за спазването на реда в района.

Бареков заяви, че Мирчев и Христов са омаскарили протеста. "Дневният ред е подменен и Христо Иванов маргинализира протеста. Те пазят Борисов и са в договорки с него. Искам отговори и отивам да си ги потърся. Аз съм безработен многодетен баща. Кой плаща масрафа на Христо Иванов", запита още той, като се опита да влезе в сградата.

По думите му неговата уста е била запушена през 2014 година.

"Ако ни пуснат, ще подарим на господата един български флаг", каза той, след като се качи по стълбите и стигна до вратата на офиса на "Да, България!".

"Кой финансира проекта на Христо Иванов, откъде идват парите за този лъскав офис", запита още той.

Бареков организира протест пред централата на "Да, България"

Бих се върнал в БТВ единствено и само през парадния вход - като генерален директор, подчерта Николай Бареков и добави, че му е много интересно как Христо Иванов има толкова много телевизионни участия. "Той се показва повече и от премиера. Има 8 канения в БТВ. Борисов и в най-комфортните си години не е имал толкова", каза бившият телевизионен водещ.

Водещи новини

Още новини