Цветомир Найденов: Играта на Божков е да се прави на политически репресиран, за да не бъде екстрадиран

Булфото (архив)
share

Понеже гледам различни анализатори се упражняват върху това какво цели, прави, умува лицето Васил Крумов Божков през последния месец и половина. Много малко хора познават добре болния му мозък, имам нещастието да съм един от тях, затова ви казвам директно каква му е “играта”. Още като се завърна при Хекимянчо и като каза, че е бил дисидент при комунизма, щях да се задавя със сутрешното си кафе. После изтърси това, че ще прави политически проект. Напазарувал си е тролове, работи с ПР агенция, ползва същите тролове и медийни лайномети, които един друг футболен собственик ползваше по времето на едно Припознаване... Това написа в профила си във Фейсбук бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов във връзка с твърденията за нов политически проект на обвиняемия бизнесмен Васил Божков.

Ето какво написа още Найденов на личния си профил във Фейсбук:

"Васил Божков облечен в бяло фъфли пред камина, пред библиотека и на плажа... гледам Черепа фъфли пред камера и не можех да повярвам...викам си, нещо съм повален от Ковид - 19 и сънувам... Този, който за 30 години има 1 интервю пред камера, сега се снима, говори, пуска картинки...това означава, че лицето Божков вижда зор!

И сега: никакъв политически проект няма да прави! Единственото, което прави е: посъветван е от адвокати да се прави на политически репресиран за да не може да бъде екстрадиран, защото все пак е обвинен за съпричастност към 4 (ЧЕТИРИ) убийства, изнасилвания, побои... за тези престъпления дори и от Дубай може да бъдеш екстрадиран. Това му е семплата игричка на Васил Крумов Божков, подготвя си политическата кариера за пред съда или там, каквото е в Дубай за да не бъде екстрадиран в България и да застане пред съда за М.В. ; Й.Д. ;......

Иска да го играе политически репресиран, а не един сериен убиец и изнасилвач... за поръчковите побои няма да издребняваме. Подпомаган е от медии на други подсъдими, което е нормално и от политици, които са на древна хранилка при него. Новият политик е стария велинградски измамник- Васката.

Водещи новини

Още новини