Наско Сираков: Действието на Божков с акциите беше подигравка с "Левски"

БТВ
share

Заявих в четвъртък и петък пред Божков и Попов, че съм готов да получа акциите на "Левски". Това, което се случи с "Левски" беше подигравка с името на апостола, със създателите на отбора и Георги Аспарухов. Акциите на Левски не са оръжие, а инструмент. Това заяви пред БТВ легендата на Левски - Наско Сираков. 

"Знаех, че Борисов няма да вземе акциите на клуба. Той нямаше и право да ги вземе - Борисов е министър-председател на всички клубове. Щеше да влезе в конфликт на интереси. Готов съм да получа акциите на "Левски", разкри още той. 

Божков прехвърля акциите на "Левски" на Бойко Борисов

"Времето изтича. Не можем да спасим клуба без акциите. Темата с акциите трябва да се изчисти", допълни Сираков. 

"Нека Божков и Попов да направят последна крачка, за да прехвърлят акциите", коментира легендата на отбора и разкри, че няма обещание за акциите на "Левски". 

"Няма да ходим да молим премиера за пари - той не е банкова институция. Борисов може да помогне с логистика. Премиерът е най-добре приетият политик в Европа. Срамно е да си помисля да искам пари", категоричен бе Сираков. 

"Феновете на отбора направиха чудеса. Сами рекламодателите ще дойдат - пари ще има", коментира легендата на Левски. 

Борисов за Божков и Попов: Негодници! Акциите на "Левски" не са мои. Няма да се хвана на Божков ТВ

"Топката е в тях. Не виждам смисъл да говоря повече с Божков и Попов", заяви Наско Сираков. 

Припомняме, че само преди дни бизнесменът Васил Божков обяви, че прехвърля акциите на ПФК "Левски" на премиера Бойко Борисов. Журналистът Сашо Диков, в ролята си на куриер на Божков, лично опита да предаде на Борисов акциите, но премиерът ги отказа.  

Водещи новини

Още новини