Цветомир Найденов: От Феновете зависи дали ЦСКА 1948 и ЦСКА-София ще се обединят

share

ЦСКА 1948 искаше да се доиграе сезона във Втора лига, но повечето клубове не искаха това да се случи. В Efbet лига целите ще са ни да направим добър футболен продукт. Ние тръгнахме от чевтърта лига и с всяка година играем по-добре от предходната. Ще покажем едно нормално лице на футбола, без скандали и ексцесии. Публиката е там, където й предлагат по-добър продукт.

Това каза в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов по повод решението на Изпълкома на БФС първенството във втория ни ешалон да не се доиграе, като по този начин ЦСКА 1948 влиза в Efbet лига.

"Коронавирусът ни удари сериозно, но много бизнеси пострадаха сериозно. Най-вероятно и ние ще свием бюджетите за реклама и спонсорство. Нека ни тръгне бизнесът и ще преценяваме.

По време на карантината нашите кленти се забавляваха с електронни спортове, на които ние наблягаме така или иначе. Сега тръгват 5-6 първенства и ще видим какво ще се случи", каза още Найденов.

"За мен ще е много интересен от маркетингова гледна точка предстоящият мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Аз ще си бъда за ЦСКА 1948.

От феновете зависи дали може да има обединение между двата клуба. Аз съм готов за такава стъпка, но това не зависи само от мен. Аз имам само един глас и не мога да гласувам за 101 човека. Ако има желание от феновете, няма проблем за обединение. Нашият клуб е на феновете. Ние тръгнахме от най-ниското ниво и стъпка по стъпка стигнахме до това ниво. Другият го видяхме - взима се лицензът на друг клуб, слага се едно тире и готово. Нормално е ЦСКА - София да имат повече фенове, защото бюджетът им е 10 пъти по-голям от нашият", разкри Цветомир Найденов.

Водещи новини

Още новини