Променят разписанията на влакове, минаващи през Пловдив

Булфото
share

До 9-и април ще бъдат въведени временни промени в разписанията на всички категории пътнически влакове на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД, които пътуват по маршрутите от София през Пловдив и Стара Загора за Русе, Варна и Бургас, както и в обратните направления.

Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в района на гара Калояновец.

По-съществени изменения ще има в маршрута и разписанието на бързия влак от Варна за Пловдив, който заминава в 04,25 часа от гара Варна. Този влак ще се движи по обичайния си график до Тулово. От гара Тулово той ще тръгва в 11,39 часа, като ще пътува до Пловдив по изменен маршрут през гара Карлово. Влакът ще пристига в гара Пловдив в 13,57 часа.

До 8-и декември 2012 г. ще бъде удължен срокът на спирането от движение на пътническия влак от Карлово за София, който обичайно заминава от Карлово в 5,00 часа и на този в обратната посока, който тръгва от столичната Централна гара в 13,10 часа.

Водещи новини

Още новини