Спират водата на места в София

Булфото
share

На 22 март 2012 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на уличен водопровод в с. Кокаляне , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на ул. „Пролет" и ул. „Латинка".

При продължителност на ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Пролет" и ул. „Иван Шишман".

На 22 март във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Цариброд" кв. „Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между улиците „Босилеград" и „Връх Манчо". При продължителност на строителните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Босилеград" и ул. „Връх Манчо".

Във връзка с провеждане на тестове за намаляване налягането на водата във водопроводната мрежа в кв. „Хаджи Димитър" се налага спиране на водоподаването от 23.00 ч. на 22 март (четвъртък) до 6.00 ч. на 23 март (петък) на живеещите в района между ул. „Лавандула", ул. „Първа българска армия", ул. „Никола Войновски", ул. „Васил Петлешков", ул. „Уошбърн", ул. „Макгахан", бул. „Владимир Вазов", ул. „Васил Кънчев", ул. „Теофил Ганев", ул. „Проф. Иван Шишманов", ул. „Резбарска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Клисура" и ул. „Дончо Ватах".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода" на телефон 0700 12121.

„Софийска вода" предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Водещи новини

Още новини