Мъжът, който плашеше с пистолет в Борисовата градина, с нов удар срещу кучкари

Нова телевизия, свидетел
share

Димитър Кисьов, който стана известен като мъжа, който размаха пистолет и рисува кръстове върху дърветата в Борисовата градина е заплашвал кучкари. 

От вчера са подадени нови сгинали срещу Кисьов, който е начело на клуб във Федерацията по лека атлетика. Този път той е организирал спортно събитие в парка, на което са раздавани тениски на деца, с надписи, които насаждат омраза и са против домашните любимци. Картинките изобразяват задраскани кучета. 

„На всяко дърво имаше табелка с надпис: „Забранено за кучета”. Имаше обидни думи по тях. Започнах да ги махам, защото са незаконни. В този момент се появиха няколко мъже, които започнаха да ме бутат. Сред тях беше и Кисьов. Ако бях сама, щяха да ме набият. Обиждаха ме, заплашваха ме”, разказа една от потърпевшите жени пред камерите на Нова телевизия.

"Димитър Кисьов агресира срещу хората, които махат незаконните му табели. Всички избягват да се разхождат по тази алея, всички ги е страх. След като спасихме жената от нападението чух единият да извиква: ако беше сама, щях да ти разбия главата. Ще го свидетелствам в съда за това", разказват свидетели. 

Водещи новини

Още новини