Заканват се на майката на убиеца Викторио

Нова Телевизия
share

Клетви, присъди, обиди и закани за линч се сипят по адрес на майката на убиеца Викторио, разстрелял 23-годишната си съпруга Дарина и дъщеричката им Никол, на 1 годинка.

Десетки непознати обвиняват съсипаната баба за това, че е отгледала син, който е посегнал на невинното бебе и майка му, пише в. "България днес".

Обвиненията срещу Александрова докарват до пълен срив жената, която в сряда рано сутринта е отведена с охрана и линейка на сигурно място от дома си, разказаха съседи на семейството. Те са категорични, че родителите на Викторио са сплотено и добро семейство и са правели всичко възможно да закрепят отношенията между Дарина и сина си. Бабата обожавала внучката си Никол и случилото се с детето я е съсипало. Близките й се опасяват, че може да се случи необратимото след непоносимата мъка от загубата на бебето.

Готова е аутопсията на момиченцето и майка му Дарина. От нея става ясно, че детето не се е хранило от обяд в деня, преди да издъхне.

"През последната година Викторио се затвори и ограничи контактите си. Имаха проблеми с Дарина и той лично е споделял за тях. И скандали имаше, нищо че не се твърди обратното. Той искаше да сключат граждански брак, а тя - не. Казваше, че първо трябва да завърши, но истината е, че родителите й не разрешаваха двамата да бъдат заедно", разкри приятелка на Викторио, която го познава от години.

Служители в СОТ-а, където Викторио работи, си спомнят, че миналата година той е отличен и даден за пример във вестника на охранителната фирма, след като успешно овладява ситуация след сигнал, подаден от Студентски град. След това изпада в тежка депресия. Наскоро е викан при шефа на фирмата и мъмрен за това, че носи тениска на Специализиран отряд за борба с тероризма - МВР (СОБТ). Не е ясно дали Викторио се е правил на барета в работно време или и след това, но отнася мъмрене, защото създава грешно впечатление и уронва авторитета на службата.

Раздяла с предишно гадже докарва Викторио до тежко състояние в тийнейджърските му години разкрива шефът на СДВР. Тогава той е издирван от близките му, след като изпада в отчаяние, когато изгората му го зарязва. Изоставеният Викторио скита с часове около стадион в Елин Пелин. Затова и ченгетата го издирват и там, след като майката на Дарина открива дъщеря си мъртва и подава сигнал в полицията, че малката Никол липсва от дома им в "Надежда" около 17 часа.

Викторио се изнася от жилището на Дарина миналия четвъртък след скандал. Отново я натиска за брак и този път Дарина заявява, че не иска той да има връзка с нея и дъщеря им. На следващия ден Викторио подава жалба в полицията, че Дарина е охладняла към него и с това го тормози психически. В събота и неделя родителите на Дарина спят при нея, защото тя им споделя, че се страхува от реакциите на полуделия баща. В крайна сметка в понеделник се стига до фаталния край на семейната драма.

Дарина и дъщеричката й Никол ще бъдат погребани в бели рокли. Това съобщи приятелката й Валерия, която призова да спрат обвиненията от непознати към почернените родители.

Водещи новини

Още новини