Да, смърт – патрЕотизмът ви до това води

Pixabay
share

А сега разбрахте ли защо омразата, страхът, параноята и насадените „вярвания“ са опасни?
Не, честно – разбрахте ли най-после? 

Ето ви един „праведен“ и „вярващ“. Ама той убил една жена…  И детето си. Оп, грешка…

Това няма да е дълъг текст. Не, няма да е, гнус ме е, срам ме е и всяка една дума ми се забива в мозъка като пирон.  

В САЩ едни бели, крайно десни, да не се чудим как да ги наречем – ККК, например, спретнаха терористични атаки. В България тези си ги наричаме „патриоти“. И си ги отглеждаме. 

Чудехте се защо така говорихме срещу „езика на омразата“? Защо мислим, че да се определяш „като „патриот“ и да заемаш „твърда позиция“ е проблем?

Ами, ето защо – „Викторио Александров е 26-годишният мъж, който уби бившата си приятелка и 1-годишното им дете в София. Мъжът е работел като охранител и има законнопритежавано оръжие“.  Това е новината, която разтърси България. Така, както Тръмп не си признава, че неговият език на омразата е виновен за убийствата, така и нашите патрЕтоти няма да си признаят, че това е тяхно отроче. 

Искахте електорат ли, патрЕоти? Ето ви го. Искахте да ги е страх? Да мразят? Ето ги. Харесва ли ви? Проклети да сте, ако сега се обърнете и се опитате да се дистанцирате от творението си. Проклети да сте!!!!!!!

Вижте си творението:

Да, ето тези неща е харесвал „патрЕотът“. 

Россия, Путин, ВИС-2...


Обичахте да се правите на „депутати“ и да се фукате, че сте европейски… ето ви го творението, детенцето ви. 

Още от харесванията на убиеца


Хубаво ли ви е?
Да перифразирам: дреме ли ви?

 

Но това нещо е научено да мрази. Научено е да мрази НА ЕДРО. Мрази журналистите – едно от харесванията му във Facebook е в група, която мрази и осъжда журналистите – там има пост за две журналистки, в който се пренася една голяма „вина“ и се казва, че за тях е „известно“, че са взели едни 100 000 евро. Ясно – ако е казано, написано в интернет, значи е вярно. 

Гняс…

Човекът явно е състезателен тип – в неговия Facebook е фрашкано с харесвания на групи, които са наречени „да съберем толкова-и-толкова-лайкове“ за абсолютно безсмислени каузи.

Промивка на мозъка?
А, не бе – програма за патрЕотизъм. 

Творението е направило „опит за самоубийство“. Опит. С пистолет. И не се е уцелило. Сериозно? 

Гнус ме е от вас и вашите творения. 

А троловете нямат, о не – те нямат спирка – в статиите за случката, която е трагична толкова, колкото не можете да си представите, те пишат за к*рви, за сини и червени, за седесарски, бесепарски и какви ли още не глупости. Сладки ли са ти рублите, сволоч? Как спиш? Тая смърт, това бебе, тая трагедия интересува ли те? Или не? Направи ли още един сайт, пълен с омраза? Пусна ли още един пост във Facebook, пълен с омраза? 
 

Водещи новини

Още новини