Народният представител от ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден

ГЕРБ, пресцентър
share

Народният представител от Парламентарната група на ПП ГЕРБ Владимир Вълев проведе приемен ден във Варна. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Варна.

Гражданин запозна депутата с идеята си за разработване на общодостъпна програма от физически упражнения, които не изискват използването на спортни уреди.

„Смятам, че на държавно ниво тази програма може да се впише в концепцията за развитие на масовия спорт, а с помощта на специалисти от Националната спортна академия да се разработи комплекс от индивидуални физически занимания, които да се прилагат за всички възрастови групи и да въздействат положително върху здравето и развитието на организма”, аргументира се варненецът пред народния представител. Владимир Вълев се ангажира да постави темата пред колегите си в парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и да я обсъди с преподаватели от НСА.

„И на национално, и на местно ниво се полагат много усилия да се подобрят условията за масов спорт. С амбицията да се подпомогне развитието на родния спорт вече е окончателно приет и новият Закон за физическото възпитание и спорта”, коментира варненският депутат.

Водещи новини

Още новини