Влади Въргала: Убийството на Петър Христов е загуба за цяла България

share

Петър Христов ми е като брат, той е много силен мъж, никога не е бил в групировки. Това коментира актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Влади Въргала в ефира на БТВ.

Актьорът е сред много близките приятели на убития бизнесмен. По думите му Христов е помагал със стабилността на приятелството им.

„Първите 5 минути на моя филм написахме заедно с него“, разказа Въргала.

„Бизнесът на Петър Христов е съществувал много преди партия ГЕРБ“, добави той. Спорен него убитият бизнесмен бил балансиран и честен човек, затова и убийството му било загуба за цяла България.

„Преди години, когато бях в безизходица, ми помогна много. Понякога мисълта, че имаш стойностен приятел, е много повече от торба с пари“, добави Въргала. В момента той се тревожел най-много за майката на убития бизнесмен. Тя възпита и отгледа двама стойностни мъже - Петър и брат му Димитър, добави актьорът.

„Не мога да кажа, че знам кой е убиецът. Петър Христов постигна всичко със собствените си усилия, страхувам се, че се променя същността на Петър. Убиха човек, който категорично ще липсва“, каза Въргала.

Водещи новини

Още новини