Кали: Полицаите не си гледат работата, правят каквото си искат (видео)

БТВ
share

Когато е арестуван, синът ми Георги е бил с придружител над 18 години, но актът е съставен, тъй като придружителят не бил роднина. Това каза в сутрешния блок на БТВ певицата Кали.

Синът ми е обискиран за наличие на алкохол и наркотици, каквито не са открити, след това е арестуван за 24 часа, добави тя.

Нямам проблем да спазвам закона, проблемът за мен е, че законът не е еднакъв за всички. През лятото по морето деца на по 14 години цяла нощ са по улиците пияни и дрогирани. Законът трябва да бъде еднакъв както за мен, така и за премиерът. Проблемът е, че полицаите не са институция, която да респектира, позволяват си да превишават правомощията си, правят каквото си искат, заяви Кали.

Няма да платя тези 300 лв. ще обжалвам акта, защото се чувствам дискриминирана. Не е честно полицаите да събират пари за "няма нищо" по улиците. Полицаите не си гледат работата, изкарват пари по лесен начин, но това им е зададена задача. От свои източници знам, че като задача им е дадено да съставят по 10 акта на дена, каза още певицата.

Психологът и бивш председател на Агенцията за закрила на детето Христо Монов заяви, че правният нихилизъм е национален спорт у нас. Няма общество, което да има перспектива, ако не спазва законите си, подчерта Монов.

Водещи новини

Още новини