Мануела Малеева и Васил Гюров: Държавата ни репресира (видео)

share

Вече сме репресирани и от държавата. Това става, защото пуснахме сигнали срещу строенето на плажа "Корал".

Това казаха пред камерата на БТВ бившата тенисистка Мануела Малеева и музикантът Васил Гюров, които изказаха своето възмущение от проверките на плажа "Корал". "Нас ни гонят за една тента и една палатка. Вчера министър Николина Ангелкова се държа много арогантно. Ние не сме второ качество хора. Ние сме тук без ток и без вода. Тя вчера ни обвини, че сме крадци, а ние искаме да я попитаме защо няма осъдени за тези издадени разрешителни за строеж тук?", казаха още двамата.

"Няма да коментирам подобни обидни квалификации", заяви по телефона Николина Ангелкова. "Всички са равни пред закона и ние правим проверки на абсолютно всички плажове. Вчера сме установили, че има незаконно ползване на ток и вода. Ще уведомим всички институции, за да се установи кой краде електроенергия и вода. Всички трябва да спазваме законите в държавата. Има нерегламентирано разполагане на палатки и каравани в частни имоти, върху дюни. Това също са нарушения", каза още министър Ангелкова.

"Госпожа Ангелкова не отговори на въпроса кой е дал тези разрешения за строеж. Това са 38 разрешения. Хотел е построен на дюните. Искаме да знаем кой стои зад тези интереси. За 5 дни тук са направени 4 проверки. Това е репресия срещу български граждани", категорични бяха Малеева и Гюров.

Водещи новини

Още новини