Ето какво агнешко ни продават преди Гергьовден

share

Прясно охладено агнешко върви на промоция в една от големите вериги в Пловдив, защото срокът му изтича на 9 май при правилно съхранение на подходяща температура.

Произходът е български и е отбелязан на етикета, а евтинията е "до изчерпване на количествата", пише "Марица".

Месото е предна четвъртина - бут и плешка, и се продава за 12,99 лв. Задната четвъртина от същата промоция се предлага по 14,99 лв., а котлет с ребра - 10,99 лв. Клиентите не се притесняват да си купят мръвката в последните дни от срока на нейната годност и по всичко изглежда, че количествата наистина ще се изчерпат до съботния ден.

В други магазини пазаруването е вяло, а хората пред витрините с месото изглеждат по-скоро като случайни минувачи. Фризерите и щандовете на всички хипермаркети - и чужди, и български, са заредени

. По-голямата част от месото, което е внесено от чужбина, е от същите дестинации и партиди като това, което се продаваше на Великден.

 

Водещи новини

Още новини