Приятелката на Динко: Страхувам се за живота си

share

Приятелката на Динко Вълев – Десислава, разказа в ефира на БТВ за побоя, който Динко й е нанесъл преди дни. Това се е случило за пети пореден път.

Динко Вълев стана известен като "ловеца на мигранти" след като залови група сирийски бежанци на метри от границата с Турция през февруари миналата година.

Последният побой Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза: "Ела да те прегърна, аз му казах, че не искам. Той ми посегна и аз се дръпнах. След това ми се разкрещя и започна да ме бие с юмруци. Взе телефона ми и един нож, след това ме заплаши, че ще ми отреже косата. Искаше да си отключа телефона. Взе ми палеца, за да го включа. Аз се изплаших и го направих сама. Ритна ме в бъбреците, аз останах без въздух. Взе по-голям нож и продължи да ме заплашва. След това ме заключи в банята. Казах му, че съм обезобразена и имам нужда от лекар, но това не го смили“, спомня си кошмата Десислава.

В отговор на думите й Динко Вълев публикува клип, който разпространи в социалните мрежи. Той казва: „Десислава, нито съм те бил, нито съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше и заплашваше да се самоубиеш“. Динко твърди, че обвиненията са заради това, че искат да я зареже и я обвинява в психически проблеми.

„След това той ме пусна и аз отидох в болницата“, продължава раказа си пострадалата жена. „Там от страх казах, че съм паднала по стълбите. След това признах. Един полицай в болницата ми каза, че има дъщеря и ако някой й стори това, ще го убие. „Аз се страхувам за живота си. Мислех си, че няма да изляза жива от тази къща. Това се случва за пети път. Той направи клип, в който двамата правим любов. Съжалявам за тази нощ, съжалявам за цялата си връзка с него. Няма да позволя това да се случи и с друго момиче“, каза още Десислава.

Тя е наела адвокат и твърди, че няма да оттегля жалбата си.


Водещи новини

Още новини