Борисов: В нашата партия аз съм мъжът

share

Всяка нация сама си определя начина на живот. Това каза премиерът Бойко Борисов пред бТВ. Той допълни, че не се е кандидатирал на изборите за президент, защото пет години не може да седи и да гледа как се разпада държавата, защото дори в ГЕРБ има враждуващи лагери, както в едно семейство между мъжа и жената тлее непрекъснато борба за власт.

„В нашата партия аз съм мъжът, така че докато съм там, ще бъдат нормални нещата”, допълни премиерът. Той заяви, че се е ядосал на освиркванията в новопостроената спортна зала, защото такива неща му влияят. „Станишев не са го освирквали, защото нямаше зала, къде да го освиркат”„Да свърши кризата, че ми се падна най-тежкото време в света. По-тежко е само война”. Това пожелание включи в равносметката в края на годината премиерът Бойко Борисов.

Той се обяви "за" промени в трудовото законодателство, които да дадат правомощия на държавата да наказва бизнеса за неизплатени заплати.

Проблемът засяга стотици българи, останали без заработеното си след фалит на фирми и според премиера Тристранният съвет трябва да подготви предложения за промени по темата още веднага след празниците.

Премиерът Бойко Борисов допусна екип на bTV на една от редките срещи със сестра си Красимира, за да си поговорим в неангажираща обстановка за изминалата политическа година. На въпрос дали се чувства неразбран, след като в последните няколко месеца беше освиркан няколко пъти, той отговори така:

„Да, аз съм човек, на който това му влияе, ядосаха ме. И в крайна сметка всяка нация сама си определя начина на живот. Станишев не са го освирквали никъде, защото нямаше зала, където да го видят, за да го освиркат. Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език”.

По думите му вицовете, свързани с неговата личност, не са особено интересни, но пък вътрешният министър веднага му се обажда, за да му разкаже новите.

Водещи новини

Още новини