Вижте банковата сметка за дарения на община Хитрино

share

Открита е от днес банкова сметка за дарения на община Хитрино, съобщават от пресцентъра на областната администрация в Шумен.

Банковата сметка е разкрита в "ТЪРГОВСКА БАНКА Д" АД и е: BG95DEMI92403100181704, DEMIBGSF.

Областният кризисен щаб продължава координационната дейност на инициативите за подпомагане на жителите на Хитрино и от там призовават всеки, който има възможност, да помогне за възстановяване на щетите, уточняват от пресцентъра на администрацията.
Изказва се благодарност към всички граждани и фирми, които се обаждат в Областния кризисен щаб с готовност да помогнат със стоки от първа необходимост и дрехи, както и да се включат в доброволческите акции за разчистване и възстановяване на щетите в Хитрино. За по-добра организация и ефективност призоваваме всички да се обръщат към Областния щаб за защита на населението при бедствия, който координира всички действия за подпомагане на пострадалите жители на Хитрино. Телефонът за връзка с щаба 0885 921 778, отбелязват от пресцентъра на областната администрация

В деня на национален траур областният управител Донка Иванова изказва своите съболезнования на близките на загиналите при тежкия инцидент в Хитрино, допълват от пресцентъра.

Водещи новини

Още новини