Вдовицата на убития баща на три деца: Трябва да си простим, защото утре може да е късно (видео)

share

Вдовицата на убития баща на три деца Атанас Ламджиев - Корнелия Петкова, се срещна с мъжа, предизвикал зверската катастрофа в Пловдив преди дни, и неговия баща. Тогава на място загинаха двама души, трети пътник е в мозъчна смърт. 26-годишният Любомир Трайков беше освободен от ареста срещу гаранция от 15 000 лева.

На срещата с Корнелия Любомир казал, че съжалява за стореното и, че е готов да подпомага семейството й до навършването на пълнолетие на нейните 3 деца. В ефира на БТВ Корнелия Петкова разказва за срещата и причините за прошката.

"Това е съдба, било е писано да се случи. Мъжът ми беше гръбнака на нашето семейство, но сега го няма, ние бяхме зависими от него". След инцидента шофьорът е искал да се срещне с мен чрез наши общи познати, но те са го посъветвали да изчака заради емоционалното ми състояние. Когато се срещнахме той се разплака, аз го прегърнах и му казах, че му прощавам, сподели вдовицата. "За него е по-тежко, той ще трябва да живее с тази вина до края на живота си. Все пак той не е извадил пистолет и не го е опрял в главите на жертвите. Това е нелеп инцидент, съдба, предопределеност. Никой и нищо не е в състояние да промени. Животът продължава и ние трябва да си помагаме. Трябва да си простим, защото утре може да е късно и да нямаме възможност за прошка“, подчерта Корнелия.

„Оттук нататък те са нашето семейство. Те ще ни помагат. Той ще поеме финансовата издръжка на децата, докато се обучават. Обеща ми да ми намери и работа. Въпреки това аз не искам да живея на гърба на хората и да спекулирам с добротата на хората“.

Прошката й обаче не бе разбрана от хората, които снощи излязоха на протест и я упрекваха.
 

Водещи новини

Още новини