Родителите на Румен Радев: Още не можем да приемем този успех за пълен

share

Безсънна нощ са изкарали Станка и Георги Радеви – родителите на ген. Румен Радев, в къщата му в село Славяново, Харманлийско. Това разказаха самите те в ефира на БТВ.

„Почти не спахме. Може би 2-3 часа сме спали тази нощ”, разказа майката на генерала. „Още не можем да приемем този успех за пълен, даже още повече се притеснявам”, добави тя по повод предстоящия втори тур на президентските избори.

Георги Радев каза: „Аз още от малък го учех на трудолюбие, на честност. Единственото нещо, за което ме е лъгал, е когато бягаше от училище да отиде в Стара Загора”. От ученик Румен Радев е знаел, че иска да става пилот. Родителите му били категорично против. Радев казал на родителите си, че ще се кандидатира за президент 2-3 дни, след като получил предложението. Заявил им, че вече бил решил да участва. Те му казали, че ще му е трудно, но той отново не ги послушал.

Станка Радева сподели и какво мисли за опонента на сина си: „Цецка Цачева е една нормална жена, води си Народното събрание. Нямам никакви отрицателни чувства. И тя е майка, и тя има син”.


 

Водещи новини

Още новини