От летище Варна проспали забраната за извеждане от страната на малкия Ники

Фейсбук
share

Майката на 4-годишния Ники не успяла да напусне страната през София, тя обаче била пусната през проверката на летище Варна. Това се  е случило въпреки изричната забрана на бащата Калоян Милев, входирана в "Гранична полиция".

"И към момента продължава да тече проверка в „Гранична полиция” за конкретния случай. Към настоящия момент сме установили няколко неща по отношение движението на г-жа Милева и нейния син. Наистина на 2 септември те са направили опит да напуснат страната в посока Хонконг през Летище София, но поради непредставен официален документ, с който бащата дава съгласие за извеждане на детето, майката не е допусната до полет. На 5 септември тя е пътувала с вътрешен полет от София до Варна, като е имала закупен билет и в обратната посока", обясни Милен Тенев, директор на регионална дирекция „Гранична полиция – Аерогари”.

„В същото време тя е имала закупен билет от Варна за Истанбул за същия ден. Попадайки в салона и изчаквайки своя полет, тя вместо да се отправи към изхода за полета за София се е отправила към този за Истанбул”, разказа той.

Тенев не успя да даде отговор как Теодора е била пусната да се качи на международния полет, въпреки че е нямала разрешението на съпруга си.

 

Водещи новини

Още новини