С писма от приятелки погребаха 17-годишната Ралица

GettyImages/Gulliver (архив)
share

17-годишната Ралица Иванова, която загина в събота заедно с приятеля си Боян Божков, бе погребана на Рогошко шосе в Пловдив. В ковчега й най-добрите й приятелки оставиха послания за нея - това, което не са могли да й кажат, докато е била жива, съобщи в. "24 часа".

Съучениците на Ралица от професионалната гимназия по туризъм са потресени от трагедията. Те не могат да повярват, че красивото момиче вече не е между тях.

"Толкова кротко дете. Идвала е десетки пъти вкъщи при дъщеря ми. Двете ходеха миналото лято заедно на море, мечтаеха си да идат пак", разказа бащата на най-добрата приятелка на Ралица.

Присъстващите на поклонението не спираха да коментират помежду си, че Боян е шофирал с висока скорост Мерцедеса на баща си, подхлъзнал се е на заледен участък и това е било причината за смъртта на двамата влюбени.

"Винаги караше бързо", твърдят приятелките на загиналата единадесетокласничка. По думите им Ралица се познавала с Боян от 5 месеца. Двамата били много влюбени, пишели си непрекъснато във Фейсбук.

Родителите на Ралица и по-голямата й сестра Ирина, която е студентка в Пловдивския университет, ридаеха неудържимо. Бащата Евгени Иванов, бивш съдия- изпълнител, а сега адвокат, прегръщаше съученичките и приятелките на дъщеря си и плачеше заедно с тях.

Майката на Ралица - Аделина, която също е правистка, е била в Германия, когато е станало нещастието. По тази причина погребението на Ралица било забавено, за да може тя да пристигне.

На 14 февруари - в Деня на любовта, момичето е трябвало да навърши 18 години.
"Остана завинаги на 17" - написа семейството й на некролога.

Водещи новини

Още новини