Мъж си нарисува паркомясто за инвалиди пред блока (снимка)

share

Нагъл бургазлия си нарисува сам паркомясто за инвалиди пред блок в ж. к. „Възраждане”. За това съобщава Явор Добранов, цитиран от "Флагман".

Мъжът изпраща писмо, с което изразява не само своето възмущение, но и това на всички свои съседи, станали свидетели на наглата постъпка.

Ето какво споделя:

"Пиша ви във връзка с инвалидно паркомясто в кв. „Възраждане”, пред бл. 39, вх. Б. Комшията си разчерта сам инвалидно паркомясто, боядиса си го в лазурно синьо и поради факта, че май нещо сме се повъзпитали, никой не спира на "неговото" място. Моля да проверите дали е редно сам да си прави такива експерименти и не подлежи ли на санкция заграждане на място от този вид. Все пак не сме в Дивия Запад".

Директорът на общинско предприятие „Транспорт” Андрей Рунчев заявява, че е запознат с конкретния случай. "Ползвал го мъж, който е трудно подвижен. Случаят е предаден на колегите от Обществен ред”, каза Андрей Рунчев.

Всеки бургазлия в неравностойно положение, който иска да има специализирано паркомясто пред дома си, трябва да подаде заявление в Комисията по организация на движението. В последствие то трябва да бъде разгледано и евентуално одобрено от Община Бургас.

Сн. "Флагман"

Водещи новини

Още новини