Граждани организират петиция за справедливо наказание за убиеца на малкия Петьо

share

Граждани организираха петиция за справедливо наказание за убиеца на малкия Петьо от Панагюрище. Прилагаме целия текст, който беше изпратен до редакцията на Novini.bg

"Моля за съпричастност и подкрепа! Искам да помоля всеки, който може да влезе и да подпише петицията за малкия Петьо. Петьо е на 6г. и загина във вторник, когато беше блъснат и убит от "бизнесменът" Цветан Пъков с Ауди q7-ца в град Панагюрище.

Знам, че не е тук мястото, но моля всеки, който може да се отзове. Борим се за справедливост и поне веднъж наказание за този мъж. Известен е в града с многото нарушения и прикривания от гледна точка на полицията. Опитва се и този път да излезе невинен и с пари да си плати присъдата. Но той трябва да бъде наказан, защото очерни едно семейство, един град. Отне едно невинно и мило дете, което никога повече няма да се върне. Всичко това, заради безобразието и безхаберието на един безсърдечен мъж, който дори в съда не посмя да се извини на родителите на Петьо.

Благодаря на всеки, който ще сподели мъката и болката на очерненото семейство, като подпише петицията. Нека има справедливост, нека спрем войната по пътищата и смъртта на невинните дечица. Нека ги пазим и бъдем разумни шофьори, защото те не знаят колко голям е риска на пътя"

Петицията може да видите тук

Водещи новини

Още новини