Вижте къде няма да има вода в София днес

share

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с отстраняване на авария на водопровод захранващ резервоар "Градоман", кв. "Градоман" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. в района на вилна зона "Градоман"; Клисурска махала - ул. "Родина",  ул."Козлодуй", ул."Георги Бенковски", ул."Захари Стоянов", ул."Александър Стамболийски", ул."Христо Ясенов";

Заради монтаж на спирателни кранове на ул."Княжевска", кв. "Карпузица" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в района на ул."Княжевска" 43А, бл. 47, бл. 48, бл. 41.

Във връзка с ремонт на спирателен кран на бул."Никола Вапцаров", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. по бул."Никола Вапцаров" от бул."Черни връх" до ул."Козяк".

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул."Съзнание", кв. "Орландовци" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. по ул. "Съзнание" от ул. "Железопътна" до ул. "Христо Батанджиев".

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Шумако", кв. "Горубляне" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. в района на ул. "Шумако". Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално ще се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи новини

Още новини