Папагали от цял свят радват посетителите на Мол Варна (галерия)

Булфото
share

Истинско кътче от джунглата радва посетителите на Мол Варна. От 17 януари гостите на търговския център ще могат да видят на живо над 20 уникални папагала от цял свят, в обстановка, пресъздаваща местата, които обитават. Нещо повече, птиците от гостуващата изложба „Джунгла в мола“ са без клетки, накацали свободно на специални дървени стойки – по подобие на това, както могат да бъдат видени сред природата, съобщи "Булфото".

До 1 февруари посетителите на „джунглата“ ще могат да се докоснат отблизо до екзотичните птици от басейна на Амазонка, качулатите Какаду и забавните Еклектус от региона на Австралия и Океания, интелигентните Амазона - „гости“ от тропиците на двете Америки, и, естествено, до най-бъбривите африкански обитатели Жако.

Всички видове папагали, които са представени, са говорещи, а част от птиците са „родени“ в България – във ферма за развъждане на екзотични птици край Русе, поясняват организаторите на изложбата от "Rio Parrots BG". Гостите на „джунглата“ ще имат възможност да се снимат с красивите пернати в специален фотокът и да получат снимките си веднага.

Водещи новини

Още новини