Без вода в някои части на столицата на 26 октомври

share

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 септември, съобщиха от пресцентъра на дружеството. На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Незабравка" в с. Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на:

ул. „Незабравка“, ул. „Китка“ и ул. „Кайгана“ от ул. „Незабравка“ до ул. „Китка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на: ул. „Незабравка“ и ул. „Кaйгана“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод и диагностика с уред „Кобра“ на ул. „Чавдар войвода“ в кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чавдар войвода“ от ул. „Явор“ до ул. „Ливадски път“
ул. „Ливадски път“ от ул. „Вечерница“ до ул. „Чавдар войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ъгъла на: ул. „Чавдар войвода“ и ул. „Ливадски път“

На 26 септември 2014 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“ №9 в с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Зора“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Училищна“
ул. „Радост“ от ул. „Реката“ до ул. „Зора“
ул. „Напредък“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Зора“

Водещи новини

Още новини