Борисов: Днес или утре повдигат обвинения на Кирил Рашков

Булфото
share

Етническият мир е единствено гарантира просперитета на България, всяко друго действие обрича България на неуспех. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

Той бе категоричен, че само месец по-късно „народът ще бие с камъни” всеки, който му е причинил международна изолация. Борисов заяви, че след 20 дни изборите ще минат и всичко това ще се забрави.


Борисов е разговарял с президента Георги Първанов за свикването на Консултативния съвет за национална сигурност. Не че е толкова нужен, той е необходим, за да може всеки да каже своята позиция, каза премиерът. Първи лот на магистрала Струма ще бъде пуснат в 12.30 часа на 1 октомври и веднага след това е Консултативният съвет. Борисов благодари, че това е съобразено.


По информация от МВР, данъчните и Прокуратурата днес или утре ще бъдат повдигнати обвинения на Кирил Рашков, за това „което проверките показват”. След това Комисията за конфискация на имущество, придобито по престъпен начин, може да заработи.


Ускореното усвояване на по-големи количества от еврофондовете, веднага предизвиква интерес към нашите инфраструктурни проекти. Стабилността в България трябва да продължи, защото гарантира икономически и финансов растеж, каза Бойко Борисов.

Водещи новини

Още новини